Eumet-et a Facebook hírfolyamba! | Eumet.hu – Időjárás-előrejelzés

Eumet-et a Facebook hírfolyamba!

2018. február 6. Érdekességek , ,


Biztosan sokan, sokat hallottak már arról, hogy a Facebook hamarosan átalakítja a hírfolyamot. A fejlesztés lényege, hogy a felhasználók kevesebbet lássanak az általuk kedvelt oldalak bejegyzéseiből, és többet a barátaik posztjaiból.

Ennek hatására a sajtótermékek, így az Eumet cikkei is háttérbe szorulnak majd!

Van azonban megoldás: Ha a jövőben nem csak a weboldalunkon keresztül szeretne tájékozódni a várható időjárásról, hanem továbbra is szeretné naponta olvasni előrejelzéseinket, bejegyzéseinket a Facebookon is, az alábbi lépéseket kell tenni, és továbbra is megjelennek a cikkeink a hírfolyamában.
Ha nem akar lemaradni az Eumet Facebook-bejegyzéseiről, ezeket a lépéseket kell követni:

  1. A Facebook kezdőlapján a jobb felső sarokban található kis nyílra kattintva válassza a “Hírfolyam-beállítások” nevű opciót (angolul: News Feed Preferences). A felugró ablakban kattintson a legfelsőre, az “Elsőként megjelenők beállítása” sorra (angolul: Prioritize Who To See First). Ezután a következő ablakban válassza ki az Eumet-et, és végül nyomja meg a “Kész” (Done) gombot!
  2. Az Eumet Facebook-oldalán a “Követem” (Following) gombra kattintva válassza ki a “Megjelenítés elsőként” (angolul: See first) opciót.

E két beállítást követően már nem maradhat le friss bejegyzéseinkről.
Köszönjük, hogy visszatérő olvasónk!