SzolgáltatásokCÉGES RENDEZVÉNY, ESKÜVŐ, CSALÁDI ESEMÉNY…

IDŐJÁRÁSI VESZÉLY-FELÜGYELET


Melyik rendezvényszervező ne izgult volna már szabadtéri rendezvénye sikeréért?

Ki ne vizslatta volna aggódva az eget: vajon fog-e esni, elmossa-e az eső a rendezvényt?

Ezt az izgalmat hivatott csökkenteni szolgáltatásunk, mely 7 napra előre vállalja prognózis küldését,…

… sőt a már elküldött előrejelzést szükség esetén módosítjuk is. Vészhelyzetekről is riasztást küldünk.

A többek között kifejezetten rendezvényszervezőket megcélzó szolgáltatással napi és heti előrejelzéseket is vállalunk, telefonon vagy e-mailben.

 

Keressen minket bizalommal! : 

*

MÉDIA

Cégünk sok éves gyakorlattal rendelkezik mind a televíziós, mind a rádiós, mind a nyomtatott média kiszolgálásában. Vállaljuk igény szerint kialakított időjárás előrejelzések adat-szolgáltatását, adás-, illetve nyomdakész elkészítését valamint igény szerint a grafikai megjelenítés tervezését is. Valamennyi előrejelzési adat országosan (hőmérséklet esetén országos átlag), vagy regionálisan, esetleg egy-egy városra is kérhető.

 

Keressen minket bizalommal! : 

 

*

AGRO-METEOROLÓGIA


Az időjárás jelentősen befolyásolja a mezőgazdaság teljesítményét. Bizonyos tényezők elengedhetetlenek a sikeres gazdálkodáshoz, de vannak olyanok is, amik komoly károkat tudnak okozni.

Szolgáltatásunk célja, hogy ezen károkat a lehető legkisebbre csökkenthessék megrendelőink.

Partnereink napi frissítéssel kapnak grafikonos és/vagy adatbázisos előrejelzést az elkövetkező 1-8 nap várható időjárásáról 3 órás bontásban, egy megadott helyszínre, e-mailben. Ezen felül telefonos egyeztetési lehetőséget is biztosítunk, mely keretében meteorológus kollégánkkal tisztázhatják a prognózissal kapcsolatban felmerülő esetleges kérdéseket.

 

Keressen minket bizalommal! :

 

 

*

ENERGIA-, TÁVFŰTŐ- ÉS EGYÉB IPARI SZEKTOR

Egyes iparágak működtetését nagyban befolyásolja az időjárás alakulása. A hőmérséklet, szél vagy éppen felhőborítottság várható alakulásának ismerete olyan kulcsfontosságú piaci előnyökhöz juttathatja Önt és Cégét, mint a nyersanyag felhasználás optimalizálása, a munkabiztonság növelése, vagy például a kockázatértékelések hatékonyabbá tétele.

Megrendelőink számára folyamatos frissítéssel kínálunk konkrét helyre és időre készülő, pontos, megbízható, grafikonos és/vagy adatbázisos előrejelzést.

 

Keressen minket bizalommal! :

 

 

*

*
Referenciák: