RólunkAz EWS

A European Weather Service Kft., azaz az EWS Kft. – különböző neveken – 1990-óta dolgozik a meteorológiai szakmában, kizárólag magántőkével. Kezdetben családi mikro-vállalkozás volt. Munkánk döntően nagy részben rövid- és középtávú (0-12 napos) folyamatosan frissülő időjárás-előrejelzések készítéséből áll, kiemelt figyelmet fordítva az élet- és vagyonbiztonságra. Emellett többek között légkörfizikai szakértői, oktatói, tanácsadói feladatokat, tudományos ismeretterjesztést is folytatunk. Kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerünk segítségével napjainkban már számos európai országban is vannak együttműködéseink. Hazai rendszeres megrendelőink száma jelenleg 20-30 partner.

Pártai Lucia

Meteorológus és matematikus diplomás. Az Országos Meteorológiai Szolgálat volt tudományos főmunkatársa, a Fejlesztési Osztály munkatársa, a Magyar Rádió műsorvezetője, az MTV tudományos műsorainak műsorvezetője. Jelenleg az ORFK meteorológus szakértője, a Nap TV meteorológusa és a European Weather Service igazgatója.

 

 

Aigner Éva

A cég szolgáltatási vezetője. Aigner Szilárd lányaként már gyerekként benne élt a meteorológia világában. 2004 óta készít előrejelzéseket a European Weather Service számára. 5 éven át volt az ATV meteorológusa.

 

 

 

Írjon nekünk: